Edsele Utvecklingsdag 7/5

Tack till er alla som deltog i Edseles utvecklingsdag för en tid sedan!
Det blev många bra diskussioner och många förslag på hur byn kan utvecklas framåt för att attrahera både bybor, nyinflyttade och besökare.
En slutsats var att varje förening representeras i ett utvecklingsråd för att bland annat arbeta vidare med förslagen, och med de bidrag vi fått som grund, söka mer pengar för ett större utvecklingsprojekt.
 
Alla är ense om att vi tillsammans kan nå långt med samarbete mellan föreningarna och företagen i Edsele. Hör av dig till ordf Robert Vik, edseleintresseforening@gmail.com, om du vill engagera dig i Intresseföreningen, våra utskott/sektioner eller andra föreningar.
 
 

 

 

Vårt byalag Edsele Intresseförening har som ni vet bjudit in till dialog och utvecklingsdag i slutet på januari om vår by – Edsele pärla vid Faxälven.

Intresset för att vara med är mycket stort. Tyvärr måste vi dock skjuta på dagen pga rådande covidrestriktioner som begränsar oss att genomföra ett stormöte på det sätt vi planerat. Men håll utkik, vi kommer tillbaka med nytt datum så snart det är möjligt.

Annonsen som finns i RamseleBladet idag (12/1) är därmed inte längre aktuell och mötet 29/1 är inställt.

Edsele Intresseförening Lokal Utveckling Sollefteåbygden

 

Coworking space • kontorshotell

Tillfälligt kontor för en- eller flera personer

Kontorsplats till ensamarbetande eller tillfällig besökare.
För 150:-/dagen får du tillgång till en plats med utmärkt internet (via fiber) på skolan mitt i byn. Vill du hyra veckovis eller längre, begär offert.
Vi bjuder på kaffe.
 
 

Uppdaterad: 2021-10-18

Stäng meny