Flytta till Edsele

Här finns bostäder för livets alla skeden – gårdar, villor och lägenheter. Allt till ett lågt pris med hög livskvalité. 

20190315_141506_0001 (1)

Inflyttningsgruppen

Vi vill bli fler i bygden, gärna yngre och barnfamiljer, därför har vi startat initiativet Välkommen till Edsele. Ett initiativ för att hjälpa familjer som vill flytta till bygden att hitta rätt. Vi finns även som bollplank och koordinator för dig dom går i säljtankar av fastighet!

logga_edselefastigheter

Lägenheter uthyres

Verksamheten, som ägs av Edsele intresseförening till 100 %, drivs av byns invånare och har ungefär 40 lägenheter för lång- och korttidsboende.

Inflyttningsgruppen

 Ibland är det inte helt lätt att veta hur drömmen om att leva på landsbygden ska förverkligas. Det behövas en kontakt på plats och initiativet Välkommen till Edsele vill på så sätt hjälpa personer och familjer som vill flytta till bygden. Vi vill också gärna ha tips på hus som är eller kommer bli till salu i bygden.

Vill du flytta hit, eller har du en fastighet att sälja? Hör av er i formuläret nedan!

Vi vill bli fler

Välkommen till Edsele vill gärna ha kontakt med dig/er som, liksom vi, vill leva i en bygd med drivkraft och nära till naturen. Ni kanske vill ha mer tid för friluftsliv? Plats för odling och självhushållning? Möjlighet att starta ett eget företag? Eller något helt annat? 

Hör av er och berätta vad ni drömmer om, så försöker vi hjälpa er hitta rätt! I Edsele är det billigt att köpa hus eller gård, ett par hundra tusen kan uppfylla er dröm. 

Vardagen i Edsele

I byn hittar du Medborgarkooperativet Edsele Friskola, en liten skola med förskola, F-6, fritids och nattis. Skolan är en skapande skola, med natur och kultur i fokus. 

Här driver många egna företag, andra vanliga arbeten finns inom skogliga yrken, vård och service. Just nu renoveras en samarbetsplats där du som distansarbetare, företagare eller student kommer kunna hyra en plats i en kreativ lokal. 

I Edsele med omnejd finns också ett stort antal aktiva föreningar och du hittar även viktig service som bensinmack och ICA-butik.

För att ta reda på mer om bygden, kolla under flikarna "Om Edsele", "Föreningar" och "Företag"

Kontakta inflyttningsgruppen

  Edsele Fastigheter AB

  Vill du flytta tillbaka till Edsele på ålderns höst? Eller letar du efter ett underhållsfritt boende på landsbygden? Välkommen till Edsele Fastigheter AB! Bolaget bildades 2013 när det kommunala bostadsbolaget Solatum sålde ut sina bostäder i byn. Nu drivs verksamheten, som ägs av Edsele intresseförening till
  100 %, av byns invånare och har ungefär 40 lägenheter för lång- och korttidsboende.

  Handikappanpassad 2 ROK

  I det tidigare äldreboendet (”Edselegården”) bor du i samma hus som Restaurang Grytan och kommunens terapilokal, med eget kök och uteplats. 

  2 ROK, 57 kvm med egen uteplats, handikappanpassad.
  4250 kr (varmhyra)

  2 ROK, 42 kvm

  Parhus med egen ingång, kök och uteplats.

  2 610 kr (kallhyra)

  Besök oss

  Bolagets fastigheter ligger centralt i Edsele.

  Byvägen 34, 880 41 Edsele

  ring oss

  För frågor och uthyrning når ni oss lättast per telefon.

  +46 72 - 458 14 92

  Mejla oss

  Ni kan också mejla för information och förftågningar.

  info@edselefastigheter.se

  Psst... Edsele Fastigheter hyr även ut tillfälligt boende. Se mer under "På besök"!

  Hemsidan

  Sidan administreras av Edsele Intresseförening.

  Följ bygden på Facebook

  Kontakt

  Stäng meny