INSTÄLLT! Nytt inslag under Ramsele-Edseleveckan!

Välkommen att uppleva Ramsele och Edsele med alla sinnen!
Under en heldag får du träffa några av våra lokala entreprenörer och uppleva hur det är att bo i och besöka Ramsele och Edsele.
Här finns ett genuint miljö- och naturengagemang och många lever av naturen och djuren. Här finns ett rikt byengagemang och en stolthet för bygden.

 

Restaurang Grytan där vi startar dagen med lokalproducerat fika kommer bl.a Larz Hansson att berätta om sin hjorthägn och Anette Linné
om skolverksamheten i Edsele.

 

Hos Ramselevallens Naturbeteskött, Mattias & Malin Nordin, får vi bekanta oss med deras ko och fårbestånd och därefter inta en grillad lunch nere vid badplatsen.
Känner vi oss överhettade och behöver ett svalkande dopp finns det tid och möjlighet till bad.

 

Eftermiddagen stannar vi till på Rafnaslakt och tar del av deras historia och verksamhet innan vi drar vidare till Imnäs där vi slår stopp för att utfodras åter igen. Där kommer vi att få njuta av fantastiska smaker och vistas i en underbar miljö hos Christer som inte bara är åretrunt-grillare och äter & sover grillning utan också tävlar.

 

Prisbelönta Hernö Gin kommer också att finnas på plats i Imnäs för att informera och föreläsa.

 

Vill man inte vara med hela dagen kommer det att finnas några biljetter för att bara ansluta sig till middag och föreläsning, för gällande priser och info ring eller maila Lena. Tel: 070-22 33 711 e-post:info@ramsele.com

 

Under delar av bussturen kommer vi också att ha med Jonne Nordin som guide och informatör.

 

Först till kvarn är det som gäller, Välkomna att anmäla er nu!

 

Stäng meny